Jackpott

För varje betald månadslott samlar du lotter till vår Jackpottdragning som infaller i november varje år. Jackpottdragningen är en extra vinstchans utöver de vanliga månadsdragningarna. I jackpottdragningen har du chansen att vinna upp till 10 000 000 kronor!

Ju fler lotter du har haft i månadsdragningarna desto större är chansen att vinna i jackpottdragningen. Alla lotter som deltagit i månadsdragningarna tilldelas en ny lott som deltar i jackpottdragningen. Jackpottdragningen genomförs efter alla månadsdragningar och det dras en vinnande lott som har chansen att vinna 10 000 000 kr. Vinnaren, som kontaktas personligen, får komma till Stockholm och själv dra sin vinstsumma mellan 50 000 kr kronor och 10 000 000 kronor.

 

Läs mer

Vad du kan vinna

Varje månad har du chans till fina vinster – lotteriet har vinst på i genomsnitt var femte lott. Du har chans att vinna: Högvinsten Vinner du högvinsten i en månadsdragning kan du vinna en ny bil eller kontanter upp till en miljon kronor. Presentkort Du får själv välja från vem av nedanstående företag du vill […]

M-Lotteriet – för framtida segrar.

Då varje prenumerant av M-Lotter bidrar med viktigt stöd till Moderaternas arbete blir din medverkan ett viktigt och välkommet bidrag till vårt arbete. Ditt engagemang är vår styrka!

Lotterilicensen

I Sverige får ideella föreningar, som erhållit licens från Spelinspektionen, arrangera lotterier i syfte att skapa medel för att bedriva ”god och samhällsnyttig” verksamhet. Moderata samlingspartiet arrangerar sedan 2020 M-Lotteriet och innehar vederbörlig licens från Spelinspektionen. Spelinspektionen är licens- och tillsynsmyndighet. Överskottet från lotteriet går till partiets arbete inom påverkan, politikutveckling och kommunikation. Vinstandel: ca […]

Hjälp Moderaterna att vinna valet.

Genom att vara med i lotteriet hjälper du Moderaterna med arbetet att ändra på hur Sverige styrs. Tack för att du är med i lotteriet.