Om M-Lotteriet

M-Lotten är en del av Moderaterna

M-Lotteriet ägs och drivs av Moderaterna för att finansiera vårt arbete och erbjuda fler sätt att engagera sig för våra idéer och i vår verksamhet. Moderaterna är förmånstagare i lotteriet och innehavare av lotteritillståndet. M-Lotteriet lanserades 2020 och är ett prenumerationslotteri för alla som vill kombinera stöd till Moderaterna med möjligheten att vinna fina priser.

M-Lotten kostar 200 kr per månad och betalas via autogiro. Alla betalda lotter deltar i månadsdragningen där den högsta vinsten är en miljon kronor!

För varje betald månadslott samlar du lotter till vår Jackpottdragning som infaller i slutet av varje år. Jackpottdragningen är en extra vinstchans utöver de vanliga månadsdragningarna. I jackpottdragningen har du chansen att vinna upp till tio miljoner kronor! Vår vinstplan hittar du här.

M-Lotteriet innehåller inga fysiska lotter så du slipper brev i brevlådan. Istället följer du dragningar och hanterar dina lottnummer digitalt på din egen sida.

M-Lotteriet är ett efterdraget lotteri vilket innebär att lotter betalas innan dragningen.  Högvinsten bestäms genom en fördelningsdragning månaden efter den ordinarie dragningen.

Här kan du läsa om de allmänna villkoren för M-Lotteriet.

M-Lotteriet värnar om att spelande på vårt lotteri ska ske under trygga och sunda förhållanden. Vi verkar på den reglerade spelmarknaden och står under Spelinspektionens tillsyn. Här hittar du mer information om ansvarsfullt spelande.

Varmt välkommen till M-Lotteriet!

Allt du behöver veta om lotteriet

Här nedan hittar du allt du kan tänkas behöva veta om lotteriet.

Vad du kan vinna

Varje månad har du chans till fina vinster – lotteriet har vinst på i genomsnitt var femte lott. Du har chans att vinna: Högvinsten Vinner du högvinsten i en månadsdragning kan du vinna en ny bil eller kontanter upp till en miljon kronor. Presentkort Du får själv välja från vem av nedanstående företag du vill […]

M-Lotteriet – för framtida segrar.

Då varje prenumerant av M-Lotter bidrar med viktigt stöd till Moderaternas arbete blir din medverkan ett viktigt och välkommet bidrag till vårt arbete. Ditt engagemang är vår styrka!

Lotterilicensen

I Sverige får ideella föreningar, som erhållit licens från Spelinspektionen, arrangera lotterier i syfte att skapa medel för att bedriva ”god och samhällsnyttig” verksamhet. Moderata samlingspartiet arrangerar sedan 2020 M-Lotteriet och innehar vederbörlig licens från Spelinspektionen. Spelinspektionen är licens- och tillsynsmyndighet. Överskottet från lotteriet går till partiets arbete inom påverkan, politikutveckling och kommunikation. Vinstandel: ca […]

Autogiro

I lotteriet betalar du med Autogiro. Enkelt och smidigt. Du missar inga dragningar så länge du bara har tillgodo på ditt konto när lotteriet gör sin autogirodragning i slutet av månaden. Har du inte aktiverat autogiro kan du inte delta i lotteriet. Aktivera autogiro på din sida.

Missa inga vinster

Vi hjälper dig hålla koll på om du vunnit. Om du inte rättat din lott ca två veckor efter att resultatlistan presenterats rättar vi lotten åt dig. Har den utfallit med vinst mailar vi dig om vinsten. Ett bra sätt för dig att hålla koll på vinsterna. Vill du veta om och vad du vunnit […]

Jackpott

För varje betald månadslott samlar du lotter till vår Jackpottdragning som infaller i november varje år. Jackpottdragningen är en extra vinstchans utöver de vanliga månadsdragningarna. I jackpottdragningen har du chansen att vinna upp till 10 000 000 kronor! Ju fler lotter du har haft i månadsdragningarna desto större är chansen att vinna i jackpottdragningen. Alla […]

Hittade du inte svaren på dina frågor

Vi har sammanställt de vanligaste frågorna om lotteriet på en sida. Här kan du hitta mer svar på saker du undrar över.