Vad du kan vinna

Varje månad har du chans till fina vinster – lotteriet har vinst på i genomsnitt var femte lott. Du har chans att vinna:

Högvinsten

Vinner du högvinsten i en månadsdragning kan du vinna en ny bil eller kontanter upp till en miljon kronor.

Presentkort

Du får själv välja från vem av nedanstående företag du vill ha ett presentkort i prisnivåerna 10 000 kronor, 25 000 kronor och 50 000 kronor. Väljer du Superpresentkortet får du detta digitalt, via e-post, inom en vecka från att du valt det.

 

Läs mer

 

Läs mer

 

Läs mer

 

Om Superpresentkortet

 

Varuvinster

Vinner du vinster i vinstgrupp fem till sju väljer du bland varuvinster i vår vinstshop. Du kan även välja att byta din vinst mot nya lotter i nästa månads dragning av M-Lotteriet. Här hittar du vinstshoppen.

Ny lott

Om du vinner en ny lott ökar dina chanser till vinster i kommande månads dragning.

Jackpotten

För varje betald månadslott samlar du lotter till vår Jackpottdragning som infaller i november varje år. Jackpottdragningen är en extra vinstchans utöver de vanliga månadsdragningarna. I jackpottdragningen har du chansen att vinna upp till 10 000 000 kronor! Här kan du läsa mer om vår jackpott!

Läs mer

M-Lotteriet – för framtida segrar.

Då varje prenumerant av M-Lotter bidrar med viktigt stöd till Moderaternas arbete blir din medverkan ett viktigt och välkommet bidrag till vårt arbete. Ditt engagemang är vår styrka!

Lotterilicensen

I Sverige får ideella föreningar, som erhållit licens från Spelinspektionen, arrangera lotterier i syfte att skapa medel för att bedriva ”god och samhällsnyttig” verksamhet. Moderata samlingspartiet arrangerar sedan 2020 M-Lotteriet och innehar vederbörlig licens från Spelinspektionen. Spelinspektionen är licens- och tillsynsmyndighet. Överskottet från lotteriet går till partiets arbete inom påverkan, politikutveckling och kommunikation. Vinstandel: ca […]

Autogiro

I lotteriet betalar du med Autogiro. Enkelt och smidigt. Du missar inga dragningar så länge du bara har tillgodo på ditt konto när lotteriet gör sin autogirodragning i slutet av månaden. Har du inte aktiverat autogiro kan du inte delta i lotteriet. Aktivera autogiro på din sida.

Hjälp Moderaterna att vinna valet.

Genom att vara med i lotteriet hjälper du Moderaterna med arbetet att ändra på hur Sverige styrs. Tack för att du är med i lotteriet.