Vad du kan vinna

Varje månad har du chans till fina vinster – lotteriet har vinst på i genomsnitt var femte lott. Du har chans att vinna:

Högvinsten

Vinner du högvinsten i en månadsdragning kan du vinna en ny bil eller kontanter upp till en miljon kronor.

Presentkort

Du får själv välja från vem av nedanstående företag du vill ha ett presentkort i prisnivåerna 10 000 kronor, 25 000 kronor och 50 000 kronor. Väljer du Superpresentkortet får du detta digitalt, via e-post, inom en vecka från att du valt det.

 

Läs mer

 

Läs mer

 

Läs mer

 

Om Superpresentkortet

 

Varuvinster

Vinner du vinster i vinstgrupp fem till sju väljer du bland varuvinster i vår vinstshop. Du kan även välja att byta din vinst mot nya lotter i nästa månads dragning av M-Lotteriet. Här hittar du vinstshoppen.

Ny lott

Om du vinner en ny lott ökar dina chanser till vinster i kommande månads dragning.

Jackpotten

För varje betald månadslott samlar du lotter till vår Jackpottdragning som infaller i november varje år. Jackpottdragningen är en extra vinstchans utöver de vanliga månadsdragningarna. I jackpottdragningen har du chansen att vinna upp till 10 000 000 kronor! Här kan du läsa mer om vår jackpott!

Läs mer

Hjälp oss att vinna valet!

Då varje prenumerant av M-Lotter bidrar med viktigt stöd till Moderaternas arbete blir din medverkan ett viktigt och välkommet bidrag till vårt arbete – inte minst inför det kommande valet. Ditt engagemang är vår styrka!

Lotterilicensen

I Sverige får ideella föreningar, som erhållit licens från Spelinspektionen, arrangera lotterier i syfte att skapa medel för att bedriva ”god och samhällsnyttig” verksamhet. Moderata samlingspartiet arrangerar sedan 2020 M-Lotteriet och innehar vederbörlig licens från Spelinspektionen. Spelinspektionen är licens- och tillsynsmyndighet. Överskottet från lotteriet går till partiets arbete inom påverkan, politikutveckling och kommunikation. Vinstandel: ca […]

Autogiro

I lotteriet betalar du med Autogiro. Enkelt och smidigt. Du missar inga dragningar så länge du bara har tillgodo på ditt konto när lotteriet gör sin autogirodragning i slutet av månaden. Har du inte aktiverat autogiro kan du inte delta i lotteriet. Aktivera autogiro på din sida.

Hjälp Moderaterna att vinna valet.

Genom att vara med i lotteriet hjälper du Moderaterna med arbetet att ändra på hur Sverige styrs. Tack för att du är med i lotteriet.